Friday, October 30, 2009

Nia Dah Ada Gigi!!!


Monday, October 26, 2009

Playtime with Abang Awasy

video

Monday, October 19, 2009

Flu Bug....*sigh*...

we're back from Batu Pahat... ponat to the max...bukan sebab ape....i got the flu bug...so, sangat l tidak selesa...konon hari ni nak mengulor jalan-jalan....nampak gaya takde la...telinga tgh duk berdengung and kepala pon rasa macam nak terbalik je ni...luckily Cik Nia tak cranky in the car semalam...gerak from BP she almost fell asleep...asal letak je atas comforter, terus cerah balik mata...then nak main la pulak since she can see all the car lights and lampu jalan hiway tu...nasib from Tangkak onwards, agaknye mata da berat sangat, tembak another bottle, terus pengsan sampai Kota Damansara...sama dengan mummy dia jugak...hehehe....tinggal la Abah duk drive kete sowang-sowang sambil mkn buah dengan asam and nyanyi lagu faizal tahir...kihkhihkh...

not many pictures from BP this time....camera abes battery and i wasn't feeling so well...we had a BBQ...lots of lamb and udang and ikan and sotong....makan pon takde feel, sebab my sense of taste sudah ilang dek selsema yg tak diundang ini....but we still managed to squeeze in a bowl of cendol kat paso and ABC kat tasik Y....yummie!!

okla, will update more later....Fahmi nak pi work after this at 2pm....so, nak masak ayam jap....roger and out...

Alif & Leo, JJ & Zila

Congrats to both couples!!!!

Dah bertunang pon akhirnye....hopefully berkekalan hingga ke akhir hayat....no photos to be shared....cos dapat tahu pon from MukBuku... Tengs MukaBuku, for Connecting People... ;-)

Wednesday, October 14, 2009

Gelak Ikhlas ke Berlakon ni?

video

Friday, October 2, 2009

Nia Chak-Chak Wan

video

Nia Loves It Very Much When Abah Jokes Around

video

p/s: Sorry, but i'm not too sure how to rotate the video....??