Monday, July 4, 2011

Susu

susu susu susu.... rasenye these past 3 weeks, i drink, sleep and even dream about milk...ahhaa... that's how obsessed i've been with milk... during my pregnancy last time kan i've been wanting to breastfeed Aaryan longer than Nia... Nia dulu tak tahan lama...lepas 2 weeks je da campo formula kot.... susu tak banyak that time then time tu plak buta ilmu skit...akakak.... so ended up i gave up and gave in to s26...ahahaha.... this time, Alhamdulillah, so far so good...mommy kena la sacrifice skit...this time pantang i still eat mcm biasa...takde diet ke ape (like what i did time nia dulu)...nasi maintain, lauk pon maintain....minum air bergelen-gelen...ahaha...tak campo with herbs drink and susu and horlicks and bagai macam la....so result?....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

first time expressing smalam.... Alhamdulillah, dapat 4 oz... ehhehe...petang express again and dapat another 3 oz.... pagi ni nak express, but found out my pump buat perangai again...langsung tanak switch on... so looks like we finally have to get ourselve a new pump....haihhh... sabo je lar...dan dan time kite da bersemangat pumping ni, time ni ler pump nak buat perangai plak.... so now kena pump hunting lar plak...eheheh....

4 comments:

lydzar said...

u can do it!!

CHeeSYaNa said...

Chaiyo, nany!! alang2 nak beli pump baru, better beli medela FS terus..

Leonora Halim said...

yayy!! go go Nani!! :)

p!nkerton said...

caiyok2! i pun tgh gigih buat stock ni, sbb abis2 pantang nnt dah puasa kan huhu.. dah dpt pump baru? :D