Monday, May 18, 2009

A Little Bit Weird

After so long, yesterday I got my period back again. All this while time pregnant memang la tak period. Then after deliver, since kena C-Section, tak banyak sangat blood. By the time discharge kluar from hospital, I didn't even have to use the maternity pads. Pakai pantyliner je. Gyne cakap sebab dia dah suck all the blood out during the operation. So yesterday, when my 'old friend' came, rasa macam pelik plak. Haha. Ye la. Dah macam close to a year takde real period. In fact, semalam siap macam duk pk nak gi solat, then baru la tiba² teringat balik yang period, takyah solat. Hahaha. Bila duk kelam kabut cari pad, terasa macam a small girl yg first time dapat period je. Rasa laa a little bit pelik. But all in good sense. ;-)

1 comments:

~ ida ~ said...

ala.. comel la gambar korang 3 orang... Nia pun macam tau tau je nak senyum...

and nasib la kena balik keje dah!

:P