Thursday, September 3, 2009

Wadi Unung


I've been following a drama on Astro Prima (#105) everday from 6pm since last month with the title Wadi Unung. Its a story of friendship between two girls dari derang kecik sampai la dah besar. Typical of drama melayu, there's a lot of 'drama' and flashbacks. Tapi best jugak la untuk dilayan.
Anyway, the soundtrack of the drama is really nice. I couldn't help to wonder sapa la yang nyanyi. It sounded like Siti Nurhaliza, but I wasn't too sure betol ke tak dia. But my mom was pretty sure its her since the drama is produced by Dato' Khalid's sister. So, today in order to satify my curiosity, I googled in YouTube for 'Wadi Unung'. Berderet dapat hit. Memang betol pon lagu Siti. I never heard this one before but I guess lagu ni dah agak lama. The song is quite sad but very meaningful - untuk orang² yang sedih and pernah lose someone. So, now dah demam lagu ni plak.

Layan~~~~~~~~ Siti Nurhaliza - Melawan Kesepian

6 comments:

mylongjourney said...

ya ampun Nany lagu selaloo main kat radio la :) hehehe..tp radio HOTFM la..tatau la Nany dgr ke idak HOTFM tu ;)

mrs Fahmi said...

ahahah....ya kaa....giler outdated....mmg dlm kete dengo hot...tapi pernah perasan plak....lol

Half-Blood Maleh said...

saye macam nak terlayan sekalilaa..huhu...

mrs Fahmi said...

haha..terjebak!

** kami ** said...

errr... mummy lambat ah... dah basi

mrs Fahmi said...

adoiii...mummy ketinggalan bas la....org lain rupanya da lama tahu......ngee ngee ngee...